Atopisk eksem.

God morgen!

I dag kommer min mamma for å hjelpe meg å rundvaske bad....jeg kan ikke vaske tak pga skulderskaden/oprasjonen. Skuldra er på nippen til å gå ut av ledd igjen...men min mor som jobber som vaskedame på Ørland Flystasjon er etter min standar. Eller kanskje jeg skal si at jeg har arvet måten å vaske på etter hun...hun er flink og nøye, ME LIKE!! Så nå venter jeg på at hun skal komme. Regner med at det går ganske så fort,da bade er ikke større enn 3-4 kvadrat...det er kun tak og vegger som skal vaskes,resten er vasket fra før.

Over til overskrifta. Min lille gutt har atopisk eksem,ikke helt ukjent siden hun på 13år er fødd med det. Så i går ble det handlet inn produkter for 600kr til han...det er dyrt å ha en slik unge. En kan jo få hjelpestønad for slikt,men siden han er 7 mnd vil ingen utrede han...for liten får jeg beskjed om. Blir irritert på systemet. At ting skal ta sånn tid og må vente..  Ser at han plages,det klør...syns så synd på han. Hun på 13år var fødd med det,men ikke lille gutt. Nå er han verre en verst...så håper nå at han blir snart bedre!!Noen andre som har atopisk eksem? Gode råd??

Ønsker alle sammen en fin tirsdag!

-klem May Bente-

 

9 kommentarer

Gunn

02.aug.2011 kl.09:14

Ludvik hadd eksem tiliar her,å legen sa d va atopisk.prøvd alt muli,men vart itj nå likar,heilt t æ prøvd "bephanten" d e salve for "såre barnerumper",men gut'n vart bra,har itj sjett nå eksem etter d:)

Grete - Sirdalsrypa

02.aug.2011 kl.09:19

Mi eldste blir i perioder plaget med atopisk eksem, noe hun har arvet etter meg. Men vi skal ikke klage for det varer ikke lenge og kommer som oftest i stressede perioder, men fy som det klør, man klør seg jo til blods...

Hun har en salve som jeg ikke husker navnet på nå som hjelper, den er reseptbelagt, ellers så er det jo som du sikkert vet å holde seg unna såpe,sminke og parfyme osv som man reagerer på.

Håper han er en av de som vokser det av seg, men det er vel en frase du har gått lei tenker jeg, det første man hører hos legen ikke sant?

ernashus

02.aug.2011 kl.10:03

Du kan nok det meste av råd mot dette du som har hatt en eksemunge fra før. Har du prøvd den cremen fra apoteket som heter exomega? Vet mange som har blitt bedre av den. A-creme er også bra. Det er ikke stort annet å gjøre enn å prøve seg frem og finne det som funker best. Ser at du bruker parfymefri vaskepulver og skyllemiddel og det er bra. Viktig å bruke masse fuktighet og ingen parfymerte produkter. Men dette blir vel bare repetisjon av det du har hørt før. Ønsker deg ihvertfall en fin dag, klem :-)

shabbyme

02.aug.2011 kl.14:01

Hei. Min lille jente var EKSTREMT plaget med atopisk eksem da hun var liten.

Klærne hang fast i huden til tider og vi måtte bløtlegge får å ta av henne klærne. Vi hadde prøvd alt, og ingen ting hjalp. Jeg gråt meg gjennom den tiden for å si det milt, det var helt jævelig.

Men så var det noen som tipset oss om homopat. Jeg hadde lite tro på att det skulle hjelpe. Men det gjorde det=D Etter kort tid forsvant nesten all eksemen. Det var helt fantastisk. Hun har fortsatt eksem, men ingenting å snakke om i forhold til hvordan det var.

Lykke til <3

Minminivilla

02.aug.2011 kl.14:50

stakkars liten - enig med forrige prøv alternativ medisin. Her i kommunen finnes et senter med flere forskjellige alternativmedisinere og jeg håper du kan finne tilsvarende hos deg. Da kan flere se på eksemet og gi deg råd. Aldri bruk syntetiske klær rett på huden! GOd bedring

Dronninga

02.aug.2011 kl.19:20

Huff, det hørtes ikke godt ut. Håper du finner noe som hjelper!

franck b

03.aug.2011 kl.10:53

Trodde ikke det var så ille

minhvitevilla

05.aug.2011 kl.14:18

Fått noe som hjelper mot hans atopiske eksem?

Her er noen tips fra meg:

- Mildison Lipid, reseptfri

- Tyroler hudcreme, på helsekost

- Bergense inntak av melk, for å se om det hjelper

- Ha fløte og honning i badevannet!! ( Har ikke forsøkt dette selv, altså)

- Homeopat kan også hjelpe.

Ønsker ham god bedring, og en god helg til deg!

HomeInTheCountrySide

05.aug.2011 kl.23:01

Jeg får det noen ganger på armene, det hvis det er varmt og klamt... bruker ikke noe mot det- da det forsvinner av seg selv!

Lykke til : )

Skriv en ny kommentar

bentemay

bentemay

35, Bjugn

May Bente heite æ og æ e 35år gammel. Er alenemor til 4 flotte onga :-) 3 jenter som e 15,13 og 7år,og lille prinsen på 7mnd nå. Kjøpte huset i 2008. Og no ska dåkker få ta del i store og små prosjekter og planer fremover. Velkommen inn te mæ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits