Litt hvordan jeg har pyntet til jul.

God formiddag!

Er godt i gang med helgevasken. Har kun badet igjen. Vel har ikke så store forhåpninger at gulvet er rent så lenge,da Gabriel sikler veldig mye!! Fikk allergi medisin for å få han til å sove om natta,men den funker bare delvis. Han sover fram til halv 2 eller 3 om natta,da blir det noen turer innpå rommet å putte i han smokken...

Over til overskrifta. Tenkte jeg skulle vise dere litt av min julepynt. Var meget spent på hvordan det skulle bli i år,da jeg liker å ha faste plasser på enkelte ting. Siden stua er blitt fornyet med nye møbler,så ble ikke ting som jeg pleier å ha på faste plasser. Er vel egentlig ganske så fornøyd med hvordan det har blitt,litt også med tanke på hva jeg hadde av pynt. Kan vel ikke si at jeg var kjempe happy da jeg så hva jeg hadde. Er jo litt stilskifte her som betyr at masse av pynten ikke får se dagenslys igjen. Har planer om å gi det bort på loppis!

Her kommer litt bilder;

Ønsker alle sammen en fantastisk fin fredag!!

-klem May Bente-

14 kommentarer

Så fint du har pyntet !! Kjempe fint ! Kan jeg spørre om hvorfor han får allergi medisin får å sove om natta ? Er allergimedisin beroliggende eller er han allergisk? Ha en fin dag!

bentemay

16.des.2011 kl.10:58

EllenBeate:Tusen takk :-)) Små barn får ikke sovemedisin,så istede ved vanskelig tilfeller kan en få allergimedisin som funker at de blir døsig!! Min lille pjokk har jo atopisk eksem og allergi,så funker nok for det også!! Ha en flott dag du også!!

Huset på landet

16.des.2011 kl.11:20

Så fint! Skikkelig julehus :-)

bentemay

16.des.2011 kl.11:25

Huset på landet:Tusen takk Line :-))

beatheshverdagsliv

16.des.2011 kl.11:26

Det var skikkelig fint julehus:-)))

ernashus

16.des.2011 kl.11:29

Så fint du har pyntet til jul, May Bente, koselig med litt rødt. Håper Gabriel får sove bedre om natten snart, slitsomt for deg dette. Er det Vallergan han har fått? Krysser fingrene for at det hjelper! Ønsker deg en fin og glad dag, klemmer :-)

Anita S D

16.des.2011 kl.11:32

Sjarmerende, nydelig julehus du har. Dette kan du - du har sansen for detaljer. Du og dine ønskes ei riktig god jul og et godt nytt år.

Sirdalsrypa - Grete

16.des.2011 kl.12:31

Veldig veldig koselig :) artig med den" 7 far " i huset som hang på veggen :)

Klem Grete

shabbychichome

16.des.2011 kl.14:02

Så koselig :D

Villa Oss

16.des.2011 kl.17:24

Så koselig du har pyntet :)

ChasingTheStars

16.des.2011 kl.18:30

så utrolig pent :)

takk for koslige gratulasjonsmld på bloggen min forresten,ønsker dere en riktig god helg :)

Biija

16.des.2011 kl.21:09

Så koselig du har det :) Ha en fin fredagskveld!

Sofies Villa

16.des.2011 kl.21:19

Jeg synes du har pyntet riktig så fint jeg. Julepynt som aldri kommer til å se dagens lys igjen, he, he, jeg har også noe slikt. For eksempel GRØNNE julekuler. Vi kjøpte dem for over 15 år siden, men det er nok 10 år siden de har sett dagens lys.

Det var helt passelig med rødt hos deg. Du har kombinert det flott med hvitt også, det var virkelig nydelig. God kveld og forhåpentligvis en god natt både til deg og lillegutt : )

Minminivilla

16.des.2011 kl.23:53

Savnet deg på lista mi, kanskje jeg har gått gliipp av noen innlegg, men godt du er på lufta - og for noen fine detaljer du har satt sammen - nydelig! JEg beundrer dere unge mødre som klarer å la vær å ta de små opp. Mitt barnebarn skal heller ikke tas opp og farmor er helt spinngal - sitter på gangen og spretter opp når han gir lyd fra seg. Jeg skulle sitte barnevakt og da klokka ble 6 halv 7 så gryntet han for n-te gang og da tenkte jeg det var tid å stå opp. Tok han med meg inn og tror du ikkehan sov i 2 timer på armen min. Huff jeg får nok kjeft hvis mammaen finner det ut ;) Dere er flinke!

Skriv en ny kommentar

bentemay

bentemay

35, Bjugn

May Bente heite æ og æ e 35år gammel. E aleinemor te 4 flotte onga :-) 3 veitja som e 15,13 og 7år,og lille prinsen som er snart 1 år. Kjøpte huset i 2008. Og no ska dåkker få ta del i store og små prosjekta og planer fremover. Velkommen inn te mæ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits