Se hva pappa kom med = lykke!

God morgen!

Vel,hva skal jeg si,hadde jo håpet at allergimedisinen skulle virke mere enn den gjør. Gabriel går på Vallergan,skal øke dosen i kveld for til nå har han fått minste dose,dersom det ikke virker skal jeg bare trappe ned å slutte. Han vokner 2 til 3 ganger iløpet av natta og det er morgen før kl 05.00. Så sur han er,nesten hele dagen,fordi det blir for lite søvn på han også!! Han hadde ca 2 1/2 uke i novenber der han sov hele natta,skal si jeg fikk en annen unge,så blid og fornøyd ♥ Å ikke minst jeg,hadde det helt topp ♥ Nå så er jeg bare ubeskrivelig sliten og ikke minst konstant trøtt. Går med hodepine og vonde muskler hele tiden. Så tar gjerne i mot gode råd fra dere!!

Over til overskrifta ♥ Pappa'n min er mye i vedskogen sammen med sin bror. Så da måtte jeg spørre han om han kunne ordne en slik stubbe for meg ♥ Denne skal brukes som bord inne i stuen ♥ Er en lang prosess før den kommer inn,den må tørkes først,å det tar jo tid på denne tiden av året,så til sommeren en gang tenker jeg. Oi som jeg gleder meg. Har virkelig sansen for å ta inn naturelementer ♥ Tror jeg skal beholde den som den er,eller så kommer jeg til å ta av barken og male den hvit!Skal slappe litt av nå siden han sover,så skal jeg bake sjakkruter og kolakaker,deigen står klar i kjøleskapet.

Ønsker dere en fin lørdag!

-klem May Bente-

4 kommentarer

Minminivilla

17.des.2011 kl.08:51

Beste råd er - sov når han sover - da får de andre også en bedre mamma! Du gjør kanskje som de fleste jobber dobbelt når han sover - og hvordan tror du det går? Be venninner sitte en time hos deg i mens du hviler og prøv å ligge flat og tenk at musklene må få hvile selv om hodet ikke sover - det funker - jeg lover!

Stubbene mine skal bli pidestaller for nisser :) Nå skal jeg fortsette med inspirasjonsrommet mitt, sortere rydd og henge opp bilder med "masse energi"
Skal jeg si min mening har jeg ville beholdt stubben som den er ! Så kan du male den hvit når du blir lei av den ? :p hehe... Er råtøfft med grove naturelementer i interiøret hvertfall :)

Høres ikke noe særlig ut å ikke få slappet av skikkelig, hverken for deg eller sønnen din. Håper det retter seg snart ! Ha en fin dag :)

TrollmorDesign - Grete

17.des.2011 kl.11:16

Lykken er en bjørkestubbe :))

Ha en fin lørdag :)

ernashus

17.des.2011 kl.11:52

Vanskelig dette med søvnproblemer hos barn, skjønner godt at det tærer på kreftene hos deg. Slitsomt å være alenemamma når en aldri får hvilt ut. Har du ikke noen som kan ta Gabriel for deg et par tre dager så du får hvilt deg skikkelig? Du får prøve å øke dosen på Vallergan og se om det hjelper. Håper at situasjonen bedrer seg for både deg og Gabriel, lykke til. Klem fra Erna :-)

Skriv en ny kommentar

bentemay

bentemay

35, Bjugn

May Bente heite æ og æ e 35år gammel. E aleinemor te 4 flotte onga :-) 3 veitja som e 15,13 og 7år,og lille prinsen som er snart 1 år. Kjøpte huset i 2008. Og no ska dåkker få ta del i store og små prosjekta og planer fremover. Velkommen inn te mæ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits