Julestemning med levendelys.

God kveld alle sammen!

Gabriel er enda ikke i seng,siden senere dupp på ettermiddagen! Er vel like før. Må fortelle dere da,han har begynt å krabbe,tenkte at han ikke kom til å gjøre det pga overbevegelige ledd. Som gjør at han ikke klarer å samle føttene,de sklir ut. Men neida,med masse trening,så mestrer han ♥ Er meget stolt ♥

Har tent levendelys,nærmere 40 lys her nå ♥ Hærlig stemning med levendelys!Når Gabriel legger seg for kvelden må jeg bake ferdig,da jeg bare ble ferdig med kolakakene i dag tidlig. Må ta sjakkrutene. Da er jeg i mål med bakingen,resten har jeg kjøpt inn. Er dere ferdig til jul? Jeg nærmer meg nå å godt er det !!

Ønsker alle sammen en fin lørdagskveld!

-klem May Bente-

4 kommentarer

Sirdalsrypa - Grete

17.des.2011 kl.21:03

Koselig :))

Så fint at Gabriel kan krabbe :))

Minminivilla

17.des.2011 kl.21:27

Nei da - jeg fant jo på å ommøblere hele huset da jeg hadde pynta ferdig - så nå har jeg virkelig stått på siste døgnet. Har samlet alle maleriene og hobbysakene og har 10 kasser som ikke kan være i de små rommene her - de må på loftet til jeg har funnet meg et atelier ;( Jeg har ikke bakt - og har smekkfult program frem til torsdag 0200 da juleballet skal være over. Så må jeg virkelig stå på for å nytte hvert ledig minutt, men jeg kjenner at å være kreativ med tull like før jul slett ikke gav ro. Har lagt ut noen stemningsbilder i kveld - masse lys her også!

EllenBeate

17.des.2011 kl.21:35

ÅÅ så herlig med en liten krabbende prins da ! Levende lys skaper en så beroliggende og herlig stemning ! Elsker det :) Kos deg med bakingen !

Tove

18.des.2011 kl.05:59

Å være mamma er egentlig ikke så værst!

Etter å sett på bildene dine så fikk jeg faktisk et tips om hvordan jeg skulle dekorere kommoden i gangen! Tusen takk for inspirasjonen.

Skriv en ny kommentar

bentemay

bentemay

35, Bjugn

May Bente heite æ og æ e 35år gammel. E aleinemor te 4 flotte onga :-) 3 veitja som e 15,13 og 7år,og lille prinsen som er snart 1 år. Kjøpte huset i 2008. Og no ska dåkker få ta del i store og små prosjekta og planer fremover. Velkommen inn te mæ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits