Tenkemodus...

God morgen!

Sitter litt her å tenker og funderer over livet...og  hvordan enkelte mennesker er...litt i tenkemodus. Nå er det endelig blitt vindstille. Er ikke den som klager så veldig over været,men syns det har vært litt voldsomt med vind i det siste. Mitt koslige inngangsparti er helt rasert,mulig jeg får til å fixe det i dag...

Mine 2 eldste barn skulle til sin far fra 25 til 27 des,men slik ble det ikke!! Faren prioriterer ex dama og deres felles barn. Han ligger hos henne flere netter,istede for å kose seg med sine barn,hjemme hos seg selv. Mine barn vil ikke til ex dama å være der. Noe som er veldig forståelig!! Føler at jeg har prøvd det meste for å få faren til å forstå. Jeg forstår ikke hvordan han kan velge bort sine 2 eldste barn!! Syns det er så sårt og vondt!! Derfor er jeg veldig i tenkemodus!! Skal sjekke med NAV og barnevernet,for mine 2 eldste skal ikke ha det slik fremover!! Nok er nok!!!

Ellers ei stille og rolig jul her!!

-klem May Bente-

13 kommentarer

Tove

28.des.2011 kl.08:30

Trist å høre. Men ikke overraskende at menn prioriterer slik. Verdenes største egoister.....
Uff, håper det ordner seg. Ikke hyggelig for barna dine å vite at faren deres heller vil tilbringe tiden med noen andre enn dem.

bentemay

28.des.2011 kl.08:35

Tove:Det verste oppi dette,er jo at alle syns faren er sååå snill!! Ikke alle er det,men enkelte!! Dessverre går det utover barna. Oppi alt dette ser de 2 eldste på at faren bruker tid på de 2 minste hele tiden,og hennes barn. Klart de reagerer!! Forskjellsbehandling er det verste de kan oppleve!!

bentemay

28.des.2011 kl.08:37

Solveig Marie:Det er lite hyggelig!! Det har vært slik i mange år,men det blir bare verre og verre. Så jeg må nok sette en stopper for dette!!

Sirdalsrypa - Grete

28.des.2011 kl.09:58

Nei det er ikke noe kjekt når det blir slikt, hadde samme problemet jeg da jentene var små, den helga ungene skulle til han passet det aldri å være alene, alltid en ny kjærest/kone eller venn som måtte besøkes. Nå er han gift igjen og fått to nye barn og forventer at jentene skal komme for å feire deres bursdager som selvfølgelig er i høstferien og rett før nyttårskvelden. Jenter på 18 og 20 vil jo helst være på nyttårsfest med kjæresten, ikke i bursdagsselskap hos en 7 åring.

Dessverre så kan vi ikke gjøre annet enn å si til jentene at de bestemmer sjøl om de vil reise eller ikke. Hvor han vil møte sine barn har vi mammaer eller NAV dessverre ikke noe med.

Minminivilla

28.des.2011 kl.10:21

Min reiste til Bangkok første sjans han fikk og dette året var det så synd på han at han måtte reise fra nytt barnebarn, to sønner og skranten gammel mor - slik at HAN skulle slippe å sitte alene med jul. Tenk det - de e goe! I stedet har jeg fått tilbringe juledager med mine sønner, deres nydelige damer, mitt fantastisk skjønne barnebarn - og JEG ER HELDIG! Ønsket med drømmemailen på nettet som du kanskje så : At jeg skulle få feire jule med mine barn" og MITT ønske gikk i oppfyllelse. Kos for ungene dine og vit at du gjør det DU kan for dem og det vil de aldri glemme!

Fortsatt god jul

EllenNielsen

28.des.2011 kl.10:23

Så leit å høre. Er selv vokst opp med en sånn pappa og selv om jeg snart er 30 glemmer man aldri at man ble prioritert etter nye kjærester og nye barn. Håper han skjerper seg og at det ordner seg. Ellen

ernashus

28.des.2011 kl.10:33

Har aldri skjønt hvordan fedre kan prioritere bort sine egne barn, dessverre er det altfor mange som gjør det. Har sett mange slike tilfeller. Trist at det skal være slik, besøk hos far skal være tilrettelagt slik at det gagner barna og ikke slik det passer han best. Håper det går an å få til en ordning som fungerer! Ønsker deg lykke til og ha en fin dag, May Bente! Klem :-)

beatheshverdagsliv

28.des.2011 kl.11:04

Det er ikke noe kjekt det der, min ex valgte i skifte jobb og flytte over 4 mil unna når vi ble skilt. Den nye konen har 4 barn og mine barn ble veldig forskjellsbehandlet når de var hos faren, de andre barna fikk gjøre hva de ville mens mine fikk kjeft om de hadde tatt pålegg fra feile hyllen i kjøleskapet( er visst et system med min og din mat der i huset) de får ikke mer enn 1 glass melk til brødmåltidet av hun nye konen, de som har tenåringsgutter vet at de er melkekalver de fleste, sånn er det bare. mange flere ting, barn merker slike ting godt. Han eldste min vil ikke til faren lengre og har ikke vært der på mange år, exen skylder på guttungen at det er han det er noe i veien med. Yngstgutten syntes en helg med pappa var en bortkastet helg og syntes snart at det er hans tur til å få lov og ikke ville til faren.Når han skal ha de i 3 uker i ferien om sommeren kan han sende den ene hjem etter 1 uke for han ville hjem og faren står med kofferten klar og kjører gutten hjem med det samme.Jeg når ikke frem til exen heller for det er barna sine feil at de ikke vil til han sier han! Kunne visst skrevet mye her jeg men skal gi meg nå. Nei,Bente det er ikke noe kjekt det der, vondt for deg som mor og vondt for barna selvfølgelig.Ikke godt å si hva du kan gjøre når han ikke overholder avtalen dere har. Håper det ordnder seg.

Biija

28.des.2011 kl.13:23

Huff, jeg blir så oppgitt og sint på foreldre som kan gjøre noe sånt mot sine egne barn... Hvordan kan folk ha hjerte til det?!

28.des.2011 kl.20:21

God romjul Bente-May!

Håper vinden har løye så du får fiksa ditt flotte inngangspati.

Du er veldig flink til å dekorere.

Jeg mener det er flott at dine barn har en pappa og søsken å være sammen med.

Samme hvor de er bare de får være sammen, enten på ei hytte eller hos en x.

Viktig at barna har en fin tid sammen med sin pappa også.

Det er ikke alle barn som har en pappa de kan være sammen med.

Kvinner er skapt for å bli elsket, ikke for å bli forstått.Ønsker deg en hyggelig kveld.

bentemay

29.des.2011 kl.09:40

Anonym:Tusen takk!

Er ikke enig med deg i samme hvor. Barna har uttalt at de ikke liker ex dama. Å barnevernet er inne å rettleier far,og han har fått beskjed om å ha barna hjemme hos seg selv,at han MÅ ta hensyn til dem!! De får ingen fin tid sammen med far når hun er tilstede!!!

Vet alt om dette med å ikke ha far tilstede,for det er slik for mitt siste barn!! Verken far eller besteforeldre på den siden er tilstede. Men har også en pappa og bestemor som stiller 100% opp for minste prinsessa mi!!

Har prøvd i snart 10år for å få far til å stille opp å være tilstede i oppveksten. Men ingenting nytter!! Å d blir bare verre og verre!! Å da skal de få slippe å oppleve mere forskjellsbehandling å at de kommer i siste rekke,eller at han ikke stiller opp forskjellige ting!

Godt at ikke alle er slike kvinner da!!!

bentemay

29.des.2011 kl.09:42

Biija:Er så ENIG med deg!!! Gjør så vondt at han kan forskjellsbehandle barna slik!!

Skriv en ny kommentar

bentemay

bentemay

35, Bjugn

May Bente heite æ og æ e 35år gammel. E aleinemor te 4 flotte onga :-) 3 veitja som e 15,13 og 7år,og lille prinsen som er snart 1 år. Kjøpte huset i 2008. Og no ska dåkker få ta del i store og små prosjekta og planer fremover. Velkommen inn te mæ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits