Konfirmasjonsforberedelser og kosthold.

Heisann!

Alt for lenge siden jeg har blogget. Tiden strekker ikke til og det har vært alt for mye på hjemmebane med syke barn. Siden vinterferien og fram til påske har det vært sykdom her i huset. Det begynte med neste eldste datter som fikk halsbetennelse. Hun fikk antibiotika som dessverre ikke virket. Så vi måtte inn på sykehuset,da det ble en verkebyll bak i halsen. Så fikk plutselig lille gutt på 2år falsk krupp. Deretter fikk min datter på 9år astmaanfall og feber. Deretter ny runde på 2 åringen med høy feber,og avsluttet med å få vannkopper. Oppi alt dette har jeg vært slått ut av fibromyalgien og litt feber på meg også. Så nå håper jeg at det er lenge til neste gang!

Nå er det ikke lenge til min nest eldste datter blir konfirmert,akkurat 1 mnd igjen. Skal lage tale til henne også,å den har jeg ikke begynt på enda. Hadde egentlig tenkt å ordne sang til henne,men har gått bort i fra det etter en kommentar fra en venn ;-) Jeg liker ikke å holde tale! Da min første datter ble konfirmert for 2år siden,så klarte jeg ikke å slappe av før etter at jeg hadde holdt talen.


Innbydelsen.

 

Med sykdom og mange dålige dager med fibromyalgien,klarer jeg ikke å holde meg til kostholdet mitt! Det resulterer i at jeg går opp i vekt :-(  Min største svakhet er jo sjokolade. 

Kom over en ny blogg i dag og hun blogget om natron å hvor bra det er. Så jeg har prøvd meg på en rensekur. 5 store teskjeer med natron blandet ut i 1 liter vann. Dette drakk jeg på ca 20min. Det smakte veldig salt,så det var bare å få det overstått ;-) Tok ikke mange minuttene etter at jeg haddet drukket alt at jeg begynte å føle meg uvel. Kjente jeg ble kvalm og shabby form. La meg i senga for å hvile,å etter 1 time da ble det virkelig tarmskylling ;-) Tror ikke at en skal bli kvalm og uvel av dette da,så usikker om jeg skal prøve det igjen da.

Ellers så er skulderen på bedringensvei. Har vært på sykehuset å fått sjekket den,men det er for tidlig å si om den blir bra eller ikke. Om 2 mnd har jeg kanskje svaret på det.

Ønsker alle en flott fredag! Her i dag står det taco på menyen sammen med barna mine ♥

-klem May Bente-

 

5 kommentarer

wendysinfamilie

13.04.2013 kl.00:11

Så herlig ett bilde på innbydelsen, er kos å mimre med gamle bilder, lykke til med talen :)

Minminivilla

13.04.2013 kl.23:44

Så bra at formen(-e) er stigende! HUff jeg vet bedre ting å drikke enn natron - hvem i all verden har kommet på det???? Fortsatt god bedring

bentemay

14.04.2013 kl.07:39

Minminivilla: Ja ikke sykdom her i huset nå,men jeg er veldig sliten for tiden :-( Bare en blogg jeg kom over. Måtte jo teste det ;-)

bentemay

14.04.2013 kl.07:39

wendysinfamilie: Tusen takk :-)

Minminivilla

14.04.2013 kl.08:29

Jeg brukte 9 uker og penecillin for å komme over en lei lungebetendelse som jeg anskaffet meg etter å ha forsøkt å redde drivhuset iført rosa pysj og barbeint i snøstorm. Nå er endelig energien på stigende, men jeg jobber bare litt og hviler litt hele tiden. Bruk alarm på telefonen og med FM skal du passe deg for å jobbe for mye når det er et snev av energi. Jeg har skifta kaffen ut med kvalitetste og akasiehonning - tror det er bedre enn natron ;)

Skriv en ny kommentar

hits