Lykken er en søppeldunk.

Hei alle sammen!

Endelig har også jeg fått meg en søppeldunk ♥ Litt rart å si og skrive akkurat det ;-) Jeg har ønsket meg en slik søppeldunk en god stund for å ha på altanen med levende lys i. Tenker den skal bli hvit,så må nok fram med sprayboksen ;-)


Som dere kan se er den litt shabby og med rust. Pusset bort rusten,og begynt å vaske den. Ganske så sikker at slutt resultatet blir bra :-D

Ser det er flere som har disse både i stua og på badet,men jeg personlig syns den best passer på altanen som en liten varmeovn. Smaken er som baken ;-)

Ønsker dere en fin fredag!

-klem May Bente-

Én kommentar

martea

30.05.2014 kl.09:08

Hehehe... Ja det var jo et rart ønske, men fint blir det til slutt. Er så enig med deg, blir fint og ha ute på terrassen.

Ha en fin dag og kos deg masse :))

Klem<3

bentemay

30.05.2014 kl.09:13

martea: Hehe ;-) Ja gleder meg til jeg får den på plass <3 Takk det samme til deg :-)

Skriv en ny kommentar

bentemay

bentemay

38, Trondheim

May Bente heite æ og æ e 38år gammel. Har 4 flotte onga :-) 3 veitja som e 18,16 og 10år,og lille gutt som e 3 år. Så har æ fått mæ kjæreste og blitt bonusmamma te to flotte veitja på 7 og 5 år <3 Ny epoke da æ har solgt huset som æ kjøpt i 2008 i Bjugn,og kjøpt hus i Trondheim sammen me min kjære Einar <3 Og no ska dåkker få ta del i store og små prosjekta og planer fremover. Velkommen inn te mæ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits